Raf Simons Collectie overzicht

Raf Simons Stoffen: Een Mix van Kunst en Vakmanschap

Bekijk direct onze producten

Welkom bij dominikqmeubelstoffen.nl, uw online bestemming voor hoogwaardige meubelstoffen. We zijn bijzonder opgetogen om de Raf Simons stoffencollectie te presenteren, een mix van kunst en vakmanschap die uw interieur naar een hoger niveau tilt.

Kvadrat/Raf Simons Collectie

Deze collectie is een resultaat van de samenwerking tussen Kvadrat en Raf Simons die in 2014 begon1. Beide partijen delen een wederzijdse waardering voor fijn vakmanschap, wat duidelijk zichtbaar is in de collectie. De tweede collectie biedt onder andere badjassen, handdoeken met uitnodigende texturen, slippers in Vidar, en een verscheidenheid aan lifestyle-accessoires, allemaal vakkundig vervaardigd2.

Inspiratie uit de Kunstwereld

Raf Simons' passie voor moderne en hedendaagse kunst is een belangrijke inspiratiebron voor deze collectie. Het neemt inspiratie uit de meesters van het impressionisme3, wat resulteert in stoffen die niet alleen mooi zijn, maar ook een verhaal vertellen.

Multifunctioneel en Duurzaam

De Raf Simons stoffen zijn niet alleen prachtig, maar ook duurzaam en veelzijdig. Ze kunnen worden gebruikt als gordijnen of voor meubels4, waardoor er nieuwe interieurcombinaties mogelijk zijn.

Unieke Ontwerpen

In slechts twee decennia heeft de Belgische ontwerper Raf Simons vier van 's werelds meest prestigieuze modehuizen geleid en de silhouet van herenkleding getransformeerd5. Deze unieke ontwerpesthetiek komt tot uiting in de Raf Simons stoffen, waardoor elk stuk een stijlvolle toevoeging is aan uw interieur.

We nodigen u uit om de Raf Simons stoffencollectie te ontdekken en uw interieur te transformeren met deze prachtige stoffen. Als u vragen heeft of hulp nodig heeft, staan ​​wij klaar om u te helpen.

Bronnen

 1. Raf Simons Designer Fabric Stockist

 2. Kvadrat/Raf Simons

 3. Raf Simons Collectie 2020

 4. Kvadrat - Raf Simons - Harald 3 - 443

 5. Kvadrat Sonar 3 Fabric

Zakelijke klant worden bij Dominikq Meubelstoffen en profiteer van fikse kortingen. Gratis verzendkosten bij besteding vanaf €150.

Business 2 Business

Zakelijk bestellen?

Bij Dominikq staan we klaar om uw projecten te transformeren in succesverhalen.

Voor een op maat gemaakt zakelijk voorstel, mail ons de gewenste materiaal, hoeveelheden en mogelijke deadline.

Samen zorgen wij ervoor dat uw project slaagt.✓ Kwantum korting bij grote afname 
✓ Bestellen tegen eerlijke inkoopprijzen
✓ Exclusieve acties
✓ Advies op maat
✓ Betalen bij levering

© 2024 Dominikq, The Netherlands

  • American Express
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • PayPal
  • Shop Pay
  • SOFORT
  • Union Pay
  • Visa

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.